19 Ocak 2012 Perşembe

Evin Esen hayatını kaybetti




Evin Esen, geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti.

Evin Esen vefat etti

Akasya Durağı dizisinde oynadığı "Şaziment" karakteriyle tanınan oyuncu Evin Esen (63) evinde fenalaşarak Pendik Kaynarca Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarının tamamen durduğu öğrenilen Esen'e 45 dakika müdahale edilmesine rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Evin Esen'in kalbe ve beyne giden damarlardaki tıkanıklıktan dolayı geçirdiği beyin kanaması sebebiyle öldüğü öğrenildi. Evin Esen'in vefat haberini, rol arkadaşı Nilgün Belgün Twitter'daki mesajıyla duyurdu. Belgün, "Hayatımın en zor ikinci perdesini oynadım. Akasya durağında oynayan can dostum Evin Esen'in ölüm haberini aldım iki perde arası. Başımız sağolsun. Evin Esin'i beyin kanaması sonrası kaybettik. Son zamanlarda çok hastaydı. Nefes darlığı ve şekeri vardı. Ama yine de çalışırdı. Çok yalnızdı çok."
Esen'in cenazesinin yarın ikindi namasına müteaakip Şakirin camiinden kaldırılacağı ve Karacaahmet mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan tiyatro ve dizi oyuncusu Evin Esen (63) hayatını kaybetti. Esen, hastanedeki ilk müdahalesinin ardından, iddiaya göre yoğun bakımda yer olmadığı için başka hastaneye sevk edildi.
Son olarak 'Akasya Durağı' adlı dizide 'Şaziment' rolünde ekranlara çıkan Evin Esen, dün akşam saatlerinde rahatsızlandı. Esen, komşuları tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Evin Esen, daha sonra ambulansla Pendik Kaynarca Özel Medicine Hospital'a götürüldü. Hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre, hastaneye getirildiğinde Esin'in hayatı fonksiyonları durmuş durumdaydı. Hayata döndürmek için yaklaşık 45 dakika müdahale edildiği belirtilen Esen kurtarılamadı. Evin Esen'in geçirdiği kalp krizi neticesinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.
Esen'in yarın Şakirin Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazının kılınacağı ve Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
 
 

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı


Zirve100 Toplist
 
Copyright © Sanaltakip.NET
Using SanalTakip.Net Tüm Hakları Saklıdır...